OM LENIS CASHMERE & COLLECTION

Etter 27 år som butikksjef og selger av dameklær i Bergen er det med stolthet og glede jeg åpner min egen butikk i Strandgaten i Bergen sentrum. Hos meg skal dere finne et utvalg som jeg selv elsker og som jeg stort sett har reist utenbys eller utenlands for å finne.

Hovedkolleksjonen til Lenis Cashmere & Collection har et bredt utvalg av delikate “ever green” strikkede cashmere produkter fra Gerts Cashmere i Oslo. Gerts satser sterkt på damekolleksjonen som nå blir solgt i Europa i tillegg til Singapore og i Australia. Det blir en fornøyelse å presentere de nye kolleksjonene for våre kunder i årene fremover.

Målet mitt er å ha en kolleksjon og utvalg av modeller som blir klær du ønsker å bruke hver dag enten du skal på jobb eller fest. Klærene fra Lenis Cashmere & Collection skal være dine favoritt plagg, perfekte i passform, elegante og behagelige. Jeg satser på at alt i butikken skal være naturprodukter, ull, cashmere, silke, lin, bomull og lær, basert på en bærekraftig produksjon og klassiske klær du kan bruke år etter år.

Jeg gleder meg til å ta imot tidligere og nye kunder i butikken og håper vi skal få mange hyggelige opplevelser sammen i tiden fremover. Jeg setter pris på om dere registrerer dere for nyhetsbrev og følger Lenis Cashmere & Collection på Instagram og Facebook slik at jeg kan holde dere oppdatert med nyheter, tilbud og annet hyggelig stoff.

Håper vi sees snart.