OM LENIS CASHMERE & COLLECTION

Etter 27 år som butikksjef og selger av dameklær i Bergen var det med stolthet og glede jeg åpnet min egen butikk i Strandgaten 19 i Bergen sentrum høsten 2018. Hos meg finner dere et utvalg og merker som jeg selv elsker og som jeg stort sett har reist utenbys eller utenlands for å finne frem til nå.

Lenis har et bredt utvalg av delikate “ever green” strikkede cashmere produkter fra Gerts Cashmere i Oslo. Gerts satser sterkt på damekolleksjonen som nå blir solgt i Europa i tillegg til Singapore og i Australia. Det blir en fornøyelse å presentere de nye kolleksjonene for våre kunder i årene fremover.

Målet mitt er å ha en kolleksjon og utvalg av modeller som blir klær du ønsker å bruke hver dag enten du skal på jobb eller fest. Klærene fra Lenis skal være dine favoritt plagg, perfekte i passform, elegante og behagelige.

Jeg satser på at alt i butikken skal være naturprodukter, ull, cashmere, silke, lin, bomull og lær, basert på en bærekraftig produksjon og klassiske klær du kan bruke år etter år.

Mange av mine tidligere gode kunder og heldigvis mange nye kunder har allerede funnet meg i Strandgaten 19 og jeg håper vi skal få mange hyggelige opplevelser sammen i årene fremover.

Jeg setter pris på om dere registrerer dere for nyhetsbrev og følger Lenis Cashmere & Collection på Instagram og Facebook slik at jeg kan holde dere oppdatert med nyheter, tilbud og annet hyggelig stoff.

Håper vi sees snart.