LENIS CASHMERE & COLLECTION

Etter 27 år som butikksjef og selger av dameklær i Bergen var det med stolthet og glede at jeg åpnet min egen butikk i Strandgaten 19 i Bergen sentrum høsten 2018. Hos meg finner dere et utvalg og merker som jeg elsker og som jeg stort sett har reist utenbys eller utenlands for å finne frem til nå. De fleste er jeg også alene om i Bergen.

Målet mitt er å ha en kolleksjon og utvalg av modeller som blir klær du ønsker å bruke hver dag enten du skal på jobb eller fest. Klærene fra Lenis skal være dine favoritt plagg, perfekte i passform, elegante og behagelige.

Jeg satser på at alt i butikken skal være naturprodukter, ull, cashmere, silke, lin, bomull, dun, pels og lær, basert på en bærekraftig produksjon og klassiske klær du kan bruke år etter år. 

Mange tidligere og heldigvis mange nye kunder har funnet Lenis butikken i Strandgaten 19. Jeg tar service på alvor og setter stor pris på mine trofaste kunder, det har blitt hyggelige samtaler og mang en god latter i årenes løp. Handleopplevelsen hos oss skal være den beste, hele veien gjennom.

Jeg hjelper mer enn gjerne med å bygge opp en klassisk garderobe over tid og liker å si at jeg er “brutalt ærlig” . Derfor har jeg fornøyde kunder, som stoler på mine råd, og som gleder seg over gode kjøp som kanskje ender med noe helt annet enn de hadde planlagt på vei inn i butikken.

Jeg setter pris på om dere registrerer dere for nyhetsbrev og følger Lenis Cashmere & Collection på Instagram og Facebook slik at jeg kan holde dere oppdatert med nyheter, tilbud og annet hyggelig stoff.

Håper vi sees snart.