LENIS KOLLEKSJON

Vi samarbeider blandt annet med Gerts Cashmere i Oslo og synes det er ekstra spennende å kunne presentere en kolleksjon som er designet i Norge og produsert av den fineste Cashmere ull. 

I tiden fremover vil vi utvide sortimentet, god design og behagelige plagg laget av naturstoffer vil  være en rød tråd i de kolleksjonene vi tilbyr våre kunder. I tillegg til Gerts Cashmere kolleksjonen vil du finne flotte produkter fra Jacob Cohen, Fabiana Filippi, Herno, Dea Kudibal, Gavazzeni, Juvia og etterhvert noen flere anerkjente produsenter.

Hos Lenis Cashmere & Collection lytter vi til våre kunder, har du spesielle ønsker gjør vi alt vi kan for å skaffe deg det du er på jakt etter.

Vi velger leverandører med omhu. Klesproduksjon kan være miljøbelastende, klær som har kort levetid på grunn av materiale, kvalitet eller skiftende trender representerer en ekstra stor utfordring.

Hos Lenis er vi opptatt av å finne naturstoffer og tidløs design som kan hentes frem fra skapet år etter år. Når disse lekre plaggene i tillegg kan kjøpes lokalt viser vi  bærekraft i praksis, et lite bidrag til en bedre verden. 

Vi gleder oss til å vise deg våre kolleksjoner, velkommen inn til en hyggelig handel.

Service i sentrum.