LENIS KOLLEKSJON

Vi utvider, fornyer og tilpasser sortimentet fortløpende, god design og behagelige plagg laget av naturstoffer vil  være en rød tråd i de kolleksjonene vi tilbyr våre kunder. I tillegg til Cashmere kolleksjonen vil du finne flotte produkter fra Jacob Cohen, Fabiana Filippi, Herno, MaxMara, Dea Kudibal, Purotatto, Caliban, Berwich, Rosso35, Faliero Sarti, Seventy, Gavazzeni og etterhvert noen flere anerkjente produsenter.

Hos Lenis lytter vi til våre kunder, har du spesielle ønsker gjør vi alt vi kan for å skaffe deg det du er på jakt etter. Vi har våre faste kunder i tankene på innkjøp til hver sesong og det er lov å komme med ønsker.

Vi velger leverandører med omhu. Klesproduksjon kan være miljøbelastende, klær som har kort levetid på grunn av materiale, kvalitet eller skiftende trender representerer en ekstra stor utfordring. Våre leverandører har et sterkt fokus på naturstoffer, miljøvennlig produksjon og resirkulerbare materialer.

Hos Lenis er vi opptatt av å tilby våre kunder naturstoffer og klassisk tidløs design som kan hentes frem fra skapet år etter år. Når disse lekre plaggene i tillegg kan kjøpes lokalt viser vi  bærekraft i praksis, et lite bidrag til en bedre verden. 

Vi gleder oss til å vise deg våre kolleksjoner som Lenis er alene om å tilby i Bergen. Vi ønsker å skille oss ut fra mengden, vi skal være et unikt og bærekraftig alternativ til kjedebutikkene, det tror vi mange av våre kunder ønsker også.

Velkommen inn til en hyggelig handel.

Service i sentrum.